Bezoek is welkom na afspraak. Zit je met vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Onze honden leven samen met ons en onze zoon in huis en maken deel uit van ons gezin. Tijdens je bezoek aan onze honden-pagina's, zal je enkele jongere honden vinden, die geplaatst zijn bij vrienden, onder de vorm van een pleeggezin. Het enige idee wat hierachter zit, is dat we niet genoeg tijd kunnen vrijmaken voor al onze Amstaffs. Daarom hebben we naar goede locaties gezocht, waar zij alle aandacht en plezier krijgen die zij verdienen. Onze oprechte dankbaarheid gaat dan ook naar deze mensen, die een mooie daad verrichten door deze honden op te voeden, van te houden en te verzorgen. Van tijd tot tijd zoeken we ook liefhebbende families voor onze honden op rust. Wil je meer weten? Contacteer ons aub.
Alle honden waar we mee fokken, hebben de nodige gezondheidstesten ondergaan, zijn DNA-geregistreerd en goedgekeurd voor de LOSH-fok. Zij zijn allen in het bezit van een FCI-stamboom. Alle officiƫle documenten zijn te bezichtigen tijdens een bezoek. Bezoek aan onze honden is vrijblijvend en zonder enige verplichting.
Puppies worden in huis geboren. Zij groeien op tussen onze andere volwassen honden, die hun een perfecte en onmisbare opvoeding geven, die zij voor de rest van hun verdere leven met hun mee dragen. De pups worden verscheidene keren ontwormd, krijgen hun eerste vaccinatie op de leeftijd van 6 weken, zijn gechipt, zijn DNA-geregistreed, hebben een Europees Paspoort (vaccinatie-boekje) en FCI-stamboom (St-Hubertus). Zij worden allen verkocht met een verkoopscontract.
Int.MultiCh.Gang Staf Wild Thing *** Ingevroren sperma beschikbaar! ***