WELKOM! Neem de nodige tijd alle pagina's te bekijken. Deze website is steeds up-to-date. Twijfel niet ons te contacteren voor meer info. Veel leesplezier!
Arlette & Patrick
Greet & Dominique

ONZE KENNEL Stocky Rascals is geregistreerd in 2001. Sinds we in 1998 onze eerste Amstaff in huis haalden, waren we volledig verkocht voor het ras. Na enkele succesvolle tentoonstellingsjaren en een goede begeleiding van respectabele fokkers, kwamen er al snel meerdere Amstaffs bij en werd een droom werkelijkheid: de registratie van Stocky Rascals bij St-Hubertus en FCI. Onze zoektocht naar combinaties van exterieur, karakter en gezondheid, wakkerde mijn gedrevenheid aan en bracht me tot unaniem verkozen bestuurslid van de Belgische rasclub ASTCB, waar ik mij 11 jaar belangeloos heb ingezet. In 2012 is er dan, na een zoektocht van 2 jaar, een tweede kleiner ras bijgekomen: De Chinese Crested Dog. Tot op de dag van vandaag ben ik nog actief met de Amstaffs en Chinese Cresteds, zowel in het showgebeuren, het geven van ringtraining, als selectieve fok. We hebben ondertussen verschillende kampioenen in huis en heb ook door ons gefokte honden naar hun kampioenschap begeleid.
ONZE HONDEN leven samen met ons en onze zoon in huis en maken deel uit van ons gezin. Tijdens je bezoek aan onze honden-pagina's, zal je enkele jongere honden vinden, die geplaatst zijn bij vrienden, onder de vorm van een pleeggezin. Het enige idee wat hierachter zit, is dat we niet genoeg tijd kunnen vrijmaken voor onze lieverds. Daarom hebben we naar goede locaties gezocht, waar zij alle aandacht en plezier krijgen die zij verdienen. Onze oprechte dankbaarheid gaat dan ook naar deze mensen, die een mooie daad verrichten door deze honden op te voeden, van te houden en te verzorgen. Van tijd tot tijd zoeken we ook liefhebbende families voor onze honden op rust. Wil je meer weten? Contacteer ons aub.
Alle honden waar we mee fokken, hebben de nodige gezondheidstesten ondergaan en zijn DNA-geregistreerd. Zij zijn allen in het bezit van een FCI-stamboom. Alle officiƫle documenten zijn te bezichtigen tijdens een bezoek. Bezoek aan onze honden is vrijblijvend en zonder enige verplichting.
PUPPIES worden in huis geboren. Zij groeien op tussen onze andere volwassen honden, die hun een perfecte en onmisbare opvoeding geven, die zij voor de rest van hun verdere leven met hun mee dragen. De pups worden verscheidene keren ontwormd, krijgen hun eerste vaccinatie op de leeftijd van 6 weken, zijn gechipt, zijn DNA-geregistreed, hebben een Europees Paspoort (vaccinatie-boekje) en FCI-stamboom (St-Hubertus).
DANKWOORD voor onze hartsvrienden, Greet Jacobs en Dominique Bammens, voor hun onvoorwaardelijke vriendschap door dik en dun. Grote bewondering voor hun vastberadenheid en gedrevenheid.
Vanwege de mooie samenwerking met Greet & Dominique
is er beslist de 2de kennelnaam over te nemen door hun en worden toekomstige pups zowel geregistreerd op Stocky Rascals als op Stockyrascals' Replay.
Beide kennelnamen staan voor kwaliteit, gezondheid en gedrevenheid.